TAG DARI SI COMELL

Assalamualaikum

salam yuwolll's
okeh okeh
aku telah di tag oleh si comell manje sayang eiyRa 
okeh,bismillah dulu sebelum menjawab pertanyaan.

1- Apa benda penting dalam hidup korang?
aku rase suma penting kot . takde yang tak penting. muahaha

2- Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
nasik bungkos semalam . kat restoran apa nama pon aku tataw, tehee :)

3- Di mana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan anda?
kat rumah aku best kowt . then, tema aku nak kaler maler. boley ?

4- Adakah korang sedang bercinta?
errr . ehem ehem , with my aisheteru lah !

5- Novel/buku/majalah yang last korang beli?
novel andai itu takdirnye , tahun 2009 . lapuk !

6- Apakah nama penuh korang?
Nor Rifhan binti Sukor . nak no phone tak ? tehee:)

7- Antara mak dengan ayah, mana korang lebih mesra?
dua dua lah !

8- Namakan nama² orang yang betul² nak jumpa dalam hidup.
tak taw lah nak jumpa sape, agaknye ada tak orang nak jumpa aku ?

9- Adakah korang basuh baju sendiri?
mestilah...kadang kadang, coz aku men lempaq ja dalam mesin tuh !

10- Dimanakah tempat yang korang betul² nak pergi?
nak pergi syurga .isk isk.

11- Pilih salah satu; peluk atau cium?
nak dakap boley dak .tehee :)

12- Beritahu 3 perkara tentang orang yang tag anda.
dya nih suka wana pink and purple
dya sangat sangat comell
then, aku suka melawat blog dya coz shantek

13- 3 benda yang korang sayang dalam hidup korang.
hadiah pemberian dari kengkawan aku
lappy aku yang burok dah , tp aku still sayang dya
notepad apple limited edition ( my yayang kasi )

14- Lagu korang suka dan selalu dengar.
suma lagu aku dengar , tak kira lagu ape pon .just listen saja

15- 6 blogger korang nak tag.
sheera

alhamdulillah, da selamat menjawab dengan jujurnya.tehee :)

6 comments:

syafiqah :) said...

Thanks fr the tag :D

gurlzanne said...

welcome :)

roxybelleiyramethyst said...

hehehhee...nice 1 dear...
thanx pujian yang melambung tuh...heeeee ^^
t senang2 dtg la blog eiyra lagi...de tag t eiyra tag...heeeee ^^

gurlzanne said...

awwww :)
welcome hunn
tehee:)

amberadriana (: said...

tengs akak (:

gurlzanne said...

welcome hunn :)