SELAMAT ULANG TAHUN MAKKK =]

Assalamualaikum

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
omaigot omaigot omaigotttt..
cena lah aku boleyh lupa neh .
isk isk..
huh maapkan cek mak lupa nak wish besday mak pagi tadi.
okeh okeh,,
cek nyanyi kat mak nah.

eppy besday to you
eppy besday to you
eppy besday to my mum
eppy besday to you
muuuaahhx

mak,selamat ulang tahun yang ke-51 nah . cek mintak maap apa jua sekalipun salah cek pada mak . cek sayang sangat sangat kat mak . terima kaseh cos membesarkan cek selama nih . bagi cek makan minum berteduh segala bagai . terima kaseh sangat sangat mak . i love you so much mak . muah muah muah . terima kaseh jugak kepada pakwe mak , my beloved dad sebab membesarkan kami adek beradek . tak dapat cek nak balas budi mak ayah .semoga Allah panjangkan usia mak ayah . kami suma sayang mak ngan ayah .

4 comments:

Mila Ahmad said...

eih..eih..mak mila bru² nie...http://milaahmad.blogspot.com/2011/03/eppy-brithday-mom.html yg ke 51 jugak..same larh...
eppy besday kt mak awk jugak,,semoga bahagia disamping ank² tercinta dan suami

Scya LollitA said...

MAK mak !
selamat ari jadiii :DD

Cik Nathrah said...

hepy besday aunty! :)

cik gurlzanne said...

@MILA AHMAD
>yekew . hehe . selamat ari jadi kat mak awak jugak =]

@SCYA LOLLITA
>thanx scya =]

@CIK NATRAH
>TQ cik natrah =]