KENDURI OH KENDURI

Assalamualaikum

Assalamualaikum

ouh mann . aku kena tinggal lagi . kesian kan . tuh la sape yang cakap tanak ikot . isk isk . kan dah bosan dok rumah . terlepas nak pegi nogori sembilan .

errmm . tadi kan pukol 10 tadi aku pegi hantar mak . akak . adek . faris naek bus . diorang nak pegi kenuri kawen . almaklomlah sempena cuti skolah neh ramai gila kot yang kawen . dalam kampong aku saja da banyak dah knuri . hergghh . macam aku pegi kann .

start esok aku da mula sibok dengan kenduri kendara pulak . tapi still nak online jugak walopon mata da berat macam panda kan . yela, nak taw jugak sapa yang masok blog aku kan . perasan la weh orang tanak masok blog kau pon la cik gurlzanne ,

okeh . neh tarikh kenuri . padat tak jadual aku ?

1/6 - kenduri umah mak ngah (akak mak )
- ina ( adek) awang ( abg)
- awang vs orang negeri sembilan (28/5)
- ina vs orang kuala nerang (5/6)
- akad nikah ina (31/5)

4/6 - kenduri rumah mak tam ( adek mak )
- mas vs orang terengganu (10/6)

5/6 - kenduri rumah njang (adek ayah )
- shakir vs penang ( 4/6)
- akad nikah (28/5)

haa . tuh belom letak tarikh buat bunga telor apa apaan segala . dengan kawan aku pon nak kenduri esok .dan tak kira lagi tarikh kenuri duapupu aku kan. masyaALLAH . semoga ALLAH permudahkan segala urusan . amin .

eh , jom kite tidor ramai ramai . buibui ;D

11 comments:

~::KUYA HARIS::~ said...

huiiii~~mmg padat jadual tuh. hehe XD

cik gurlzanne said...

@KUYA HARIS
haha . mau taw la . padat kan . hee :)

miss.Addin said...

hehe selamat berkenduri la, tolong makan untuk addin sekali ye HEHE :)

Dian Dahlia said...

xpayah masak2 dah..

zul permatang badak said...

Haaa... letih...letih...kena nolong tu...

KurekureKecik said...

makn free oh makan free =P

cik gurlzanne said...

@MISS ADDIN
haha . tadak hal la kalu bab suroh makan neh

cik gurlzanne said...

@DIAN DAHLIA
haha . kena masak jugak la . kena tolong2

cik gurlzanne said...

@ZUL PERMATANG BADAK
haha . mesti letih la . huh

cik gurlzanne said...

@KUREKUREKECIK
haha . memang la free kan . kenyang abes :)

Scya Lollita said...

gemok gara2 kenduri -.-''