AKU DIMASUKKAN WAD LAGI

Assalamualaikum

Semalam balek jer dari kenduri arwah dari rumah mak sedara aku, sekali lagi aku dikejarkan ke HKB sebab perot aku diserang lagi macam selalu . Tapi, kali neh lagi terok dari hari yang lepas . Sampai je dalam rumah terus nanges sebab tak tahan saket sampai gulingguling atas lantai sambil telan ubat tahan saket .

Tapi, saket tak jugak kurang . Then, ayah and mak ajak pegi klinik pakar . Kebetulan pakai pon dah semartsemart sebab baru balek dari kenduri . Lain pulak macam haritu pergi hospital hanya pakai baju t-shirt biru berwarna biru lusoh, seluar track berline merah dan bertudung bawal purple . Agak colourful disitu . Pedulik ?

Kebetulan klinik pakar dah tutup masa tuh, aku asyik nanges je dalam kete, terus ayah hantar ke HKB . Then, after daftar semua nurse boleh pulak biar aku saket sorangsorang . saket aku hanya Allah saja yang tahu . sobs !

Pastu, datang sorang nurse terus check jantung aku then dya suroh baring atas katil and terus tolak ke tempat yang ramai orang //malu siot . Dah la tengah nanges mase tuh, dah tuh aku plak tergulingguling atas katil sampai muntahmuntah . Iyekkk .

Disebabkan aku guling tak hentihenti, ada sorang doctor datang check tempat yang aku saket . Pastu dya suroh nurse inject aku dua tempat and tambah air dalam badan . hari tuh pon macam tuh jugak tapi tak legalega kern .

Lepas abes inject, urine test bagai sorang doctor lagi datang kat aku bagitahu sekian sekian kan . Then, dya ada buat appoinment untuk jumpa doctor pada hari khamis nanti . Alahai, lambatnye kann nak jumpa untuk tahu apa sakit aku neh . Tak boleh ke scan and dapat tahu keputusan hari tue jugak . Haish

Story hari neh plak, aku saket lagi macam selalu . kebetulan akak and abang ipar aku sampai masa tuh terus dya bawak aku jumpa pakar dekat kulim,Kedah . After buat scan bagai doctor jelaskan segala saketsaket aku, pantang larang aku segala . Alhamdulillah bukan saket **** ****** yang jadi kat aku . Tapi ******** yang jadi dekat aku .

Doakan aku cept sembuh ye . mata dah capek . buibui :)

10 comments:

+feeza+ said...

cam apendiks je..sebab feeza penah kena..huhu..

cik gurlzanne said...

@+feeza+
takdelah . bukan lah . saket laen . iskisk :'(

nurtiradluvers said...

Sian sys.... Harap2 cepat sembuh ye!

cik gurlzanne said...

@nurtiradluvers
xde ape la adek . akak pon da makin sehat da :))

Addin said...

semoga cepat sembuh :) jangan lupa makan ubat tau .

cik gurlzanne said...

@Addin
Okes . bereh !

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

alahaii ~ bahaya lahh , asek sakit kat perut jerr ??
btw , una doakan supaya kamu cepat sehat kayy ?

Kleo Lalola said...

Same with me.
tpi just gastrik la.
btw, hope cepat sembuh ye. aminn~

cik gurlzanne said...

@♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥
thanks una sayang ♥

cik gurlzanne said...

@Kleo Lalola
insyaALLAH . amin :)