BILE NAK KAWEN ?

Assalamualaikum

Here I'm coming . Today tadak buat ape pon just melayan anak kecil yang baru lahir sebulan yang lalu . aku suke baby, kau ?

First raye tak pegi mane just wearing t-shirt and jeans cotton . haha sengal kan, orang ramai kot datang rumah aku . selamber derk je pakai camtuh kan . lagipon hujan lebat tapi still ramai yang datang rumah . best !

Second aidiladha baru dapat pakai baju raya sebab pegi rumah arwah tok aku,pakcik aku buat makan-makan siket . penat hoii makan daging sampai naek pening . tapi sodapp !

Dalam keramaian orang dekat rumah arwah tok,aku sempat ambil gambar dengan si comel anak abang aku neh . Ada bakat tak aku nak jadi ibu mithali ?

tadaaa;

Heyo,Nuur Irdina Humaira, comelkan budak neh . Ohoii,bile lah nak kawen . Mak tolong carikan calon untuk saye ♥

5 comments:

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

Comelnye baby tu!! Geram! :D

yaya nazeerah said...

Muahahaahh ! ni yang rasa nak kawen jugak. jodoh oh jodoh

cik gurlzanne said...

@♥ Awyyn Teletubbies ♥
heee, comelkan ♥

cik gurlzanne said...

@yaya nazeerah
hehe . nanti dah ada jodoh jgn lupe jemput :)

ZURAINI said...

alaa.. sat g kawen la tu. hee