25.11.2010

Assalamualaikum

salam hot hot bloggers sume, wuuuuuu..rindunye baru dapat online becoz broadband baru bayar der..hakhak..da bayar pon slow macam siput sedut..(shut up gurlzanne ! orang tak tanye kau la mangkuk..@$%@@#E% !) lantaklah ada aku kesah..oke, ta jadi masalah ..sebenarnya,errr?

 AKU  RINDU HOUSEMATE AKU !




Tanggal 25.11.2010 terpisahnya aku dengan diorang nih, sedih giler tawuk !gelak tawa suka duka aku dengan diorang,banyak kenangan lah ngan diorang nih..tak tawu  lah nak cakap cena lagi..sebak nih,(tolong jap amek tisu)..by the way, aku boleh lagi jumpak diorang..saja wat tacing terok..dok dekat je pon..haha..tapi, ermm tak sama kan kalau kita dok  skali kan korang? rindu nak tido skali, makan skali cam dolu dolu kan..kita da tak boleh gadoh macam dulu lagi..semua da tinggal kenangan kat rumah no. 55 kan..nanti kalau ada peluang sambong balajar kita dok skali mau dak?  (huuuu, orang tanak ajak kau pon la..dush !)anyway,aku nak ucapkan bebanyak trima kaseh kat hot pren.fm aku :


didi
numpangkan aku ke kolej

ema 
selalu jengok kami kat rumah no.55

mida
bawak kami jalan jalan makan hangen




thanx u alllllssssssssssssss  ! i love u lah..aku mintak maap mintak hampun kat ampa suma..maapkan aku oke kalau aku da ter ter semua tu na..
okelah, aku nak pegi siap semua,nak kemas kemas,after zohor aku da nak pegi merapoh, doakan aku selamat sampe yep..daaa,salam

No comments: