PREN PO EBA ❤

Assalamualaikum

Assalamualaikum
agak kelapokan nak di hupdate kan . tapi tak pe kan kalau aku hupdate jugak . ngee . tawu kan blog aku kena hack hari tuh . da lama kot tak hupdatenye sebab asek dok edit blog jew . tapi tak cantek cantek jugak kan .

any idea untuk ceriakan blog aku lagi ? boleh tak nak letak lampu lip lap kat blog . haha . macam raya kan . lagi menyampah orang nak masok blog aku ada la kan . nyiahahaha

okeh nh bukan masalah nak letak lampu lip lap kew . pelita buloh kew . haha aku nak hupdate pasal aku pegi bercuti dua minggu lepas.

tedddiiiaaaaa, lapok dak ? haha . peduli apa kan . janji aku nak hupdate jugak . macam tadak ceta laen kan . kenapa tak hupdate creta sepulohtahon lepas kan . nahaii .

okeh saje jer kan nak hupdate sebab aku rendu diorang neh

ema . aku . mida . didi

rendu sangat sangat kat depa neh . dulu boleh maen skali, tidoq makan blajaq sesama . sekarang neh dah tadak dah semua tuh . semua dah dok umah mak masengmaseng . korang rendu aku tak ?

btw, gambaq tuh mase dua minggu lepas dekat camera shop, mida beli sebijik habaq hang . apa lagi snap tak berhenti la weh . aku bawak camera jugak tapi brapa keping ja bleh amek gambaq pon coz bateri abez . haha .

act, kami empat orang pergi bercuti dekat penang selama tigahariduamalam . tapi tak dapat nak enjoy sangat cos hujan lebat pagi sampai petang . tergendala habes semua misi kami . hikhik. nak buat macam mana kan tadak rezeki .

neh muka muka ceria kawan kawan aku . rendu kamu semua :]

snap by mida . suka gambar neh . ngee . credit tuk mida ;)

ahaha . ni kite dok bertapa atas bukit . hee :)

haha . tak banyak gambar kami snap . rase macam tak puas nak cuti ngan diorang . nanti kite pegi bercuti kat tempat jaoh jaoh siket taw . skarang neh semua ngan keja masing masing . nanty dah sibok lagi lah tak bleh jumpa kan bile lagi dapat jumpe macam neh tataw lah kan .

miss + sayang kat hampa semua
frendz forever

4 comments:

~::KUYA HARIS::~ said...

alololo~~`bestnya amik picta ^^

zatie razak said...

cam sonok je akak ;)

cik gurlzanne said...

@KUYA HARIS
haha . memang best la .

cik gurlzanne said...

@ZATIE RAZAK
haha . syiok la . da lama kot tak jumpa depa neh .