SELAMAT HARI IBU :]

Assalamualaikum

Assalamualikum

bertemu kita sekali lagi dalam dunia blog . ewahewah . eheh tetiba rajen post plak kan . hikhik .korang rajen tak ?


today is friday . korang tawu tak hari pa harini ? mestilah jumaat kan . *apa yang beng sangat sampe tanya hari apa kan * tapi kan arini aku sambot hari ibu awal sikit kan . sapa sambut hari ibu sila angkat tangan macam saya .

okeh . tadi kan aku pegi puncak mutiara nak sambot hari ibu . tawu tak tawu tak ? haa . kalo aku bgtaw pon mesti korang tak tahu kan . ala puncak mutira yang dekat kampong pelet tuh . ala yang dekat penang tuh . ngeh ngeh

huh, kenyang giler makan kat situ sebab abg ipor aku yang belanja . mulanya kakak aku nak belanja . lastlast abg ipor aku yang bayarkan . tima kaseh to abg ipor .

aha . ni gambo family aku . tengah tunggu makanan sampai . haha .adek aku punye kejer nih . tak cukop forum plak coz abg aku ngan wife dya dah balik kolompo semalam kan .

tengok nih . gelojoh gila minah ni makan . macam tak makan setahundoplohempathari . haha

tadaaaa . makanan da sampai . solisoli gambar manyak blur lah . macammacam kitorang order . dah tuh abg ipar yang bayarkan . terima kaseh sekali lagi .

okelah tu jer aku nak post . mata aku pon da layu neh . nak tidor awal sikit . haha . awal kew ? apeape pown Selamat hari Ibu yeww kepada mak . kami sume sayang mak sangatsangat . terima kaseh mak ! bye :]

ibu ibu engkaulah ratu hatiku . I LOVE YOU MAKKKK !

2 comments:

cik teyn teyn said...

ala sweetnye die sambot ari ibu ..

hehe

cik gurlzanne said...

@CIN TEYN TEYN
heee . time kaseh yunk :)