MEGA GIVEWAY BY YANA & CIK PUTIH

Assalamualaikum

hye semua harini nak join contest dari Yana dan saya di tag oleh feeza .


okeh . jom tengok syarat-syarat nye kalau korang nak join kan .

1) Follow blog Yana dan juga Cik Putih
2) Buat entry "Mega Giveaway by Yana & Cik Putih"
3) Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini
4) Tag 3 orang rakan korang. Make sure tahu pasal Giveaway ni
5) Like fan page Yana & Cik Putih *kalao sudi ye*
6) WAJIB tinggal link entry korang di ruang komen
7) Copy senarai sponsor dan pastikan ada dalam entry korang

Senarai Sponsor :

  • Scarf Sweethoney
  • Wirda Azurainie.
  • Droplet House *semua peserta tlg LIKE di ALBUM ni*
  • Lens Mania
  • Ayu-Raudhah Shawlstore
  • Nora Nabella
  • Applepinkbow
  • Syafeika Edora
  • pixel mania
  • Wan Hazel
  • Momo Chan Collection
  • NHL Colloection
  • Kei Seinchi
  • Sya Razali
  • Aimi Craft
  • Habibi Hamid
  • Shawl Az
  • Imann Abdul
  • Aan Boutique
  • KZ Nabihah Boutique
  • Ciktiqz Adamaya
  • Tri Fa
  • Kittyshawls

okeh . lepas da siap tag kan kepada tiga rakan anda :

oshin
echin
zuai

done . byebye . salam


8 comments:

CWL wanie LovelA said...

:).nice blog <3

cik gurlzanne said...

@CWL WANIE LOVELA
nice ker ? makaseh >.<

NUR AIN AZMAN said...

aen pon nak join!!!
good luck awk :)

cik gurlzanne said...

@NUR AIN AZMAN
jemput lah join . sempat lagi neh ;)
TK yeah !

cik Q said...

nak joinlah XD
tapi sis, widget follow takde :(

cik gurlzanne said...

@CIK Q
join la .
lambat lagi tarikh tutopnye .
sistem dye kaco kot .
gud luck yer !

Far8 budak baik said...

gudluck wehh..
=)

cik gurlzanne said...

@FAR8 BUDAK BAIK
toce toce :)