SEDARAKU BAGI DUET :)

Assalamualaikum

Hye semua semua semua . sehatkah anda malam neh . aku ? maseh demam lagi la derr . batok batok selsema bagai tak hilang lagi . esok dah nak pi keyell dah . camna neh . cepatlah sembuh wahai demamku sayang .

Woot woot . tadi kan masa tengah syioq dok chating dengan sedara aku dalam fb kan . aku saje nyakat dya nak mintak duet . pastuh dya tny nak buat ape kan . ofkos la nak blanja p kolompo esok . story story kat dya then dya cakap dya tadak duet nak kasi kat aku coz dye dah shopping terlebih .


Haha . then aku saja wat dya touching kan dengan ayat aku . last last dye mintak no akaun aku kan . aku saje bagi kat dya kan nak tengok dye masokkan ke tak . dye cakap naseb baek aku neh sedara dya .

Masa aku syoq dok beli barang tadi dekat kedai dya antaq mesej kat aku . then, dya tanya nak p kL bila . aku pon jawab lah esok kan . pastuh dya cakap " aku dah boh duet kat hang " . Alamak , syioq gila kot bila dengaq camtuh . tapi kesian plak kat dya kan . niat aku hanyalah bergurau . kihkih . apepon bro, trima kaseh sedara . kaulah sedara aku kan kan kan. nyiahaha .



haha . neh muka sedara aku . bukan cina bukan india bukan cindia . tapi adalah melayu tulen . terima kaseh sedara ;)

2 comments:

SWEETSYAZA said...

wah untunglah dapat sedara mcm tu...h :)

cik gurlzanne said...

@SWEETSYAZA
haha . tuh pon first time dye bg kat kite .